In deze bijzondere tijd willen wij u culinair verwennen en werk uit handen nemen.
Natuurlijk houden wij ook rekening me de vele beperkingen door de Corona maatregelen.
Daarom kunt u dit jaar alle Kerstbuffetten en Kerstmenu’s vanaf 4 personen bestellen.
U bestelt vóór 20 december en kunt zelf aangeven wanneer u uw gerecht komt ophale . Dat kan op 24, 25 en 26 december. Wij kunnen uw gerechten ook aan huis bezorgen op deze drie dagen tegen een meerprijs van € 25,00 (Regio Parkstad).
De menu’s en buffetten worden geleverd op schalen en in mooie opwarmschalen (chafing dishes) met branders. De brunches en salades worden compleet geleverd met een bereidingsadvies om de geleverde broodjes zelf af te bakken, zodat ze lekker warm en knapperig zijn.
Bestellen kan telefonisch of via e-mail.
Bel 045 - 525 29 94 of stuur een mail naar info@lafavola.nl.
Zorg a.u.b voor een snelle en goede afhandeling dat je in de email alle informatie
zo volledig mogelijk opgeeft.
Naam, e-mail en telefoon, op welke dag en tijd en je wensen natuurlijk.
Als we moeten bezorgen ook
graag nog je adres en eventuele bijzonderheden.
Koude gerechten
Opgemaakte vegetarische huzarensalade met verschillende soorten groenten en fruit
Vleeswaren - beenham, kalkoen, parmaham
Kaasplateau - oude kaas. Brie, jonge kaas
Luxe broodmand gevuld met harde en zachte broodjes
Kerstbrood met noten en amandelspijs
Croissants, ovenvers gebakken Jam & hagelslag
Boter
Warme gerechten
Omelet met tuinkruiden
Dranken
Melk
Jus d’orange
Koude gerechten
Charcuterieplank - parmaham, spinata romana, fuet, olijven, amandelen & bruschetta
Vegetarische salade gemarineerde mozzarella in sinaasappel & venkel met roodlof en tomaatjes
Opgemaakte vegetarische huzarensalade met verschillende soorten groenten en fruit
Kaasplateau - oude kaas, brie, jonge kaas
Luxe broodmand gevuld met harde en zachte broodjes
Kerstbrood met noten en amandelspijs
Croissants, ovenvers gebakken Jam & hagelslag
Boter
Warme gerechten
Omelet met tuinkruiden
Pasteitje met huisgemaakte kipragout
Roergebakken champignons met sjalotjes
Dranken
Melk
Jus d’orange
Vlees hors-d'oeuvre
Opgemaakte huzarensalade met o.a. dungesneden vleeswaren, diverse soorten groenten en vers fruit
Brood met kruidenboter
Vis hors-d'oeuvre
Opgemaakte zalmsalade met o.a. gerookte zalm, forel en garnalen, diverse soorten groenten en vers fruit
Brood met kruidenboter
Kipcocktail met mandarijntjes
Tomatensoep
Kipschnitzel met worteltjes en aardappelen en roomsaus
Chocoladeverrassing
Portie Italiaanse aardappeltjes uit de oven € 3,50 p.p.
Portie seizoensgroenten € 3,50 p.p.
Portie stoofpeertjes € 3,50 p.p.
Witte wijn, fles € 12,50
Rode wijn, fles € 12,50
Prosecco. Fles € 17,50
Kinderdrankje € 2,50
Wijnpakket 1 fl. wit / 1 fl. rood € 24,50
Bierpakket met 6 speciaalbieren € 15,00
Warme gerechten
U heeft de keuze uit 3 van onderstaande warme gerechten.
- Boeuff Bourgignon, malse stukjes rundvlees gesmoord in oa. wortel, ui en rode wijn
- Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas met een bospaddenstoelensaus
- Zalmfilet, vers van de visafslag, in een witte wijn-bieslooksaus
- Malse kippendijen omwikkeld met Parmaham en een saliejus
- Biet wellington, gevuld met bieten, ricotta, spinazie en noten (vegetarisch)
Bijgerechten
Italiaans geroosterde aardappeltjes uit de oven
Geglaceerde worteltjes met sjalotten
Rode kool met appeltjes en balsamico
In rode wijn en port gestoofde peertjes (koud geserveerd)
Koude gerechten
Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola
Charcuterieplank - Parmaham, Spinata romana, Fuet, olijven, amandelen & bruschetta
Salade gemarineerde mozzarella in sinaasappel & venkel met roodlof en tomaatjes
Versgebakken brood Kruidenboter & tapenade
Warme gerechten
U heeft de keuze uit 3 van onderstaande warme gerechten.
- Boeuff Bourgignon, malse stukjes rundvlees gesmoord in oa. wortel, ui en rode wijn
- Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas met een bospaddenstoelensaus
- Zalmfilet, vers van de visafslag, in een witte wijn-bieslooksaus
- Malse kippendijen omwikkeld met Parmaham en een saliejus
- Biet wellington, gevuld met bieten, ricotta, spinazie en noten (vegetarisch)
Bijgerechten
Italiaans geroosterde aardappeltjes uit de oven
Geglaceerde worteltjes met sjalotten
Rode kool met appeltjes en balsamico
In rode wijn en port gestoofde peertjes (koud geserveerd)
Koude gerechten
Dun gesneden gerookte eendenborst en kalkoen met een frisse salade, dadels en gekonfijte uitjes
Visproeverij met gerookte zalm, forel en garnalen met een komkommersalade en dille mosterd
Salade geitenkaas met roodlof, tomatenjam en notencrumble
Vers gebakken brood Aïoli, tapenade en kruidenboter
Warme gerechten
U heeft de keuze uit 3 van onderstaande warme gerechten.
- Wildstoof langzaam gegaard in oa. spekjes, rode wijn, zilveruitjes en kruidkoek
- Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas met een bospaddenstoelensaus
- Mootje gegrilde zalm met een witte wijnsaus en een vleugje Pernod
- Gebraden kippendij omwikkeld met Parmaham en salie
- Tortellini gevuld met ricotta op een bedje van verse spinazie in een rode pestosaus (vegetarisch)
Bijgerechten
Gebakken rozevalaardappeltjes in de olijfolie met verse kruiden
Haricotsverts met uitgebakken spekjes
Gekookte witlofrolletjes met kaas
In rode wijn en port gestoofde peertjes (koud geserveerd)
Koude gerechten
Dun gesneden gerookte eendenborst en kalkoen met een frisse salade, dadels en gekonfijte uitjes
Visproeverij met gerookte zalm, forel en garnalen met een komkommersalade en dille mosterd
Salade geitenkaas met roodlof, tomatenjam en notencrumble
Vers gebakken brood Aïoli, tapenade en kruidenboter
Warme gerechten
U heeft de keuze uit 3 van onderstaande warme gerechten.
- Boeuff Bourgignon, malse stukjes rundvlees gesmoord in oa. wortel, ui en rode wijn
- Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas met een bospaddenstoelensaus
- Zalmfilet, vers van de visafslag, in een witte wijn-bieslooksaus
- Malse kippendijen omwikkeld met Parmaham en een saliejus
- Biet wellington, gevuld met bieten, ricotta, spinazie en noten (vegetarisch)
Bijgerechten
Italiaans geroosterde aardappeltjes uit de oven
Geglaceerde worteltjes met sjalotten
Rode kool met appeltjes en balsamico
In rode wijn en port gestoofde peertjes (koud geserveerd)
Dessert
Grand dessert Parade met o.a. vruchtenbavarois, kletskoppen, chocolade en vers fruit
Koude gerechten
Dun gesneden gerookte eendenborst en kalkoen met een frisse salade, dadels en gekonfijte uitjes
Visproeverij met gerookte zalm, forel en garnalen met een komkommersalade en dille mosterd
Salade geitenkaas met roodlof, tomatenjam en notencrumble
Vers gebakken brood Aïoli, tapenade en kruidenboter
Soep
Romige bospaddestoelensoep met shiitake, oesterzwam en kastanjechampignons
Warme gerechten
U heeft de keuze uit 3 van onderstaande warme gerechten.
- Boeuff Bourgignon, malse stukjes rundvlees gesmoord in oa. wortel, ui en rode wijn
- Op lage temperatuur gegaarde varkenshaas met een bospaddenstoelensaus
- Zalmfilet, vers van de visafslag, in een witte wijn-bieslooksaus
- Malse kippendijen omwikkeld met Parmaham en een saliejus
- Biet wellington, gevuld met bieten, ricotta, spinazie en noten (vegetarisch)
Bijgerechten
Italiaans geroosterde aardappeltjes uit de oven
Geglaceerde worteltjes met sjalotten
Rode kool met appeltjes en balsamico
In rode wijn en port gestoofde peertjes (koud geserveerd)
Dessert
Grand dessert Parade
met o.a. vruchtenbavarois, kletskoppen, chocolade en vers fruit
Kipcocktail met mandarijntjes
Tomatensoep
Kipschnitzel met worteltjes en aardappelen en roomsaus
Chocoladeverrassing
Portie Italiaanse aardappeltjes uit de oven € 3,50 p.p.
Portie seizoensgroenten € 3,50 p.p.
Portie stoofpeertjes € 3,50 p.p.
Witte wijn, fles € 12,50
Rode wijn, fles € 12,50
Prosecco. Fles € 17,50
Kinderdrankje € 2,50
Wijnpakket 1 fl. wit / 1 fl. rood € 24,50
Bierpakket met 6 speciaalbieren € 15,00
(300 gram per persoon, minimaal 4 personen, )
Kogelbief
Westernsteak
Varkenshaas
Filetsteak Buffalo
Kipfilet
Shoarma
(450 gram per persoon, minimaal 4 personen,)
Ossenhaas
Lamsrack
Kogelbief
Mini Angus Burger
Kipfilet
Varkenshaas
Shoarma
Gyros
Ontbijtspek
Bloedworst € 1,50 p.p.
Kalfslapjes € 2,25 p.p.
Kalfsbiefstuk € 2,50 p.p.
Angus Burger € 1,00 p.p.
Ei geklopt € 1,25 p.p.
Slavinken € 1,25 p.p.
Ossenhaas € 4,50 p.p.
Lamsrack (stuk) € 3,50 p.p..
Shoarma/Gyros € 1,50 p.p.
Sausjes, 3 stuks € 3,00
(Cocktail, BBQ, Knoflook)
Groentepakketje € 4,95 p.p.
(Tomaatjes, Champignons, Uien, Aardappel krieltjes, Courgette, Paprika, Roereimix)
Scampi's € 2,50 p.p.
Verse Zalm € 3,50 p.p.
Mini hamburgers € 2,50 p.p.
Kipschijf € 2,50 p.p.
Spiesjes / balletjes € 2,50 p.p.
Mini Schnitzel € 2,50 p.p.
Compleet met Vega pasta en 3 sausjes € 13,50 p.p.
- Huis gemaakte koude schotel met rundvlees opgemaakt met mooie garnering
- Diverse rauwkostsalades
- Gebraden rosbief of coburgerham
- parmaham met meloen
- Vis spiegel/plaat met maatjes haring, makreel, gerookte zalm
- Warme Beenham met champignonroomsaus en/of stroganoffsaus
- Fruitsalade
- Pate
- Coctailsaus en knoflook
- Broodbuffet met o.a. luxe kleine minibollen
- Kruidenboter of roomboter
- Koude pasta salade met scampi’s en Aglio
- Italiaanse salades
- Parma ham met Meloen
- Vlees spiegel/schaal opgemaakt met diverse Italiaanse vleessoorten / worstsoorten
- Vitello tonato met kalfsvlees
- Gerookte zalm gemarineerd met pesto
- Italiaanse brood soorten
- Kruiden boter of room boter
- Lasagne Bolognese
- Pasta Carbonara of bolognese
- Diverse mini (party broodjes wit/bruin gesorteerd)
- Aardappel – bacon salade met rode ui
- Stroop / ui monegask
- Diverse soorten paté
- Roomboter
- Belegen kaas
- Komijnen kaas
- Limburgs gebraden gehakt en gehaktballen
- Limburgse Zult
- Zwartbrood / divers
- Divers extra brood (van het huis)
- Gegrilde ham
- Gebakkenpastei
- Ardennerham
- Limburgse Schink
- Gehaktballetjes
- Mosterd
- Komkommersalade
- Scampi’s salade
- Diverse soorten toastjes (van het huis)
- Extra kaas limburgse (van het huis) blokjes
Garnering boers en druiven en aardbeien (van het huis)
- Hamworstje (van het huis) blokjes
- Coctail saus (van het huis)
Koude tapas
- Spaanse ham en worst soorten
- Spaanse salade Queso
- Gemarineerde olijven
- Manchego (schapenkaas) in knoflookolie met ansjovis en kruiden
- Spiesjes mozzarella en sud ’n sol tomaten
- Spaans brood 1 geheel om zelf te snijden
- Huisgemaakte kruidenboter
- Olijventapenade en tomanten tapenade
- Aïoli, (knoflook mayonaise)
Warme tapas
- Gebakken gehaktballetjes, medium gekruid in Huisgemaakte tomaten- paprikasaus
- Spaanse kippendijtjes gegrild
- Gebakken gamba's in knoflookolie
- Champignons met knoflook en oregano en Spaanse specerijen
- Pollo de Jerez, malse kipfilet met een saus van sherry
- Spaans mediterrane gratin