Catering

Catering is maatwerk. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!  Wij verzorgen partycatering, vergaderingen, lunches, ontbijtjes etc. 

Op verzoek vinden wij een passende locatie en leveren wij mooi bestek en servies. De afwas is natuurlijk voor ons. Het grote voordeel van onze catering is natuurlijk dat het uit onze eigen slagerij komt.

Catering mogelijkheden

La Favola verzorgt uw bedrijfsfeest, verenigingsavond, bruiloft, verjaardag, communie, jubileum, receptie, babyborrel, doopfeest, schoolfeest, ontbijtservice, barbecuefeest, examenfeest, enz…

La Favola verzorgt uw bedrijfsfeest, verenigingsavond, bruiloft, verjaardag, communie, jubileum, receptie, babyborrel, doopfeest, schoolfeest, ontbijtservice, barbecuefeest, examenfeest, enz… 

De basis is logischerwijs de keuken van onze eigen slagerij, maar wij besteden ook veel aandacht aan de Limburgs traditionele keuken.  

Wij leveren alles keurig op het afgesproken tijdstip en zorgen dat onze mensen uw gasten bedienen. Daarbij geven ze uitleg over de gerechten waaruit het buffet bestaat. Wij ruimen alles op en nemen het mee terug. Naast heerlijke buffetten kunnen wij ook andere zaken leveren zoals tafels, stoelen, drank, servies, tenten, etc.  Vraag vrijblijvend naar een maatwerkadvies.  

Wij werken samen met andere professionals, zo is ons brood afkomstig van Echte Bakker Hagedoren.

Maatwerk

Catering is maatwerk. U heeft er niets aan als wij u honderden mogelijkheden voorhouden, want u heeft zelf al een bepaald idee. In een vrijblijvend maatwerkgesprek helpen wij u dit grove idee uit te werken naar een compleet geslaagde festiviteit.

 Neem contact met ons op en ontdek zo de ongekende en bijna onbegrensde mogelijkheden.

Bijzondere Locaties

Al is de catering nog zo goed verzorgd, de locatie is minstens zo belangrijk. Misschien dat u uw feest thuis wilt houden, dan is dat natuurlijk prima. Is dat niet zo, dan hebben wij een groot aantal grote, minder grote en kleine locaties voor u in de aanbieding.

Voor bedrijven

Bij catering denken veel mensen aan particuliere feestjes. Toch vezorgen wij meer dan de helft van onze cateringopdrachten bij bedrijven. Soms gaat het om recepties, jubilea, verjaardagen. Een andere keer gaat het om de aankleding van een open dag of teambuilding bijeenkomst. Niets is ons te gek, we zoeken graag samen met u de grenzen van het mogelijke op. 

Voor een aantal bedrijven verzorgen wij de lunches, soms via vendingmachines, soms met eigen personeel vanuit een bedrijfskeuken. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

 Overwerken is nooit leuk, maar dankzij de catering van La Favola blijft iedereen optimaal gemotiveerd. Of het nu over 2 of 200 personen gaat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! 
 
La Favola Catering
045 – 579 05 60

info@lafavola.nl