Kerstmenu’s & – buffetten

In deze bijzondere tijd willen wij u culinair verwennen en werk uit handen nemen. 
Daarom kunt u dit jaar alle Kerstbuffetten en Kerstmenu’s vanaf 10 personen bestellen. 

U bestelt vóór 20 december en kunt zelf aangeven wanneer u uw gerecht komt ophale . Dat kan op 24, 25 en 26 december. Wij kunnen uw gerechten ook aan huis bezorgen op deze drie dagen tegen een meerprijs van € 30,00 (Regio Parkstad). 

De menu’s en buffetten worden geleverd op schalen en in mooie opwarmschalen (chafing dishes) met branders. De brunches en salades worden compleet geleverd met een bereidingsadvies om de geleverde broodjes zelf af te bakken, zodat ze lekker warm en knapperig zijn.

Bestellen

Bestellen kan telefonisch of via e-mail.
Bel 045 – 579 05 60 of stuur een mail naar info@lafavola.nl.

Zorg a.u.b voor een snelle en goede afhandeling dat je in de email alle informatie
zo volledig mogelijk opgeeft. Naam, e-mail en telefoon, op welke dag en tijd en je wensen natuurlijk. Als we moeten bezorgen ook graag nog je adres en eventuele bijzonderheden.

Kerstbrunches
Kerstsalades
Kerstbuffetten
Kindermenu / extra’s / wijnen 
Kerstmenu zelf samenstellen
Kerst-Gourmet
Traditionele Limburgse Buffetten




Kerstbrunches

Kerstbrunch Dasher € 25,00 p.p.

Koude gerechten 
2 Mini afbakbroodjes,  Croissan,  Schouderha,  Rauwe ham,  Jonge kaas , Oude kaas , Brie, Eiersalad,   Tonijnsalad,  Jam,   Hagelslag , Roomboter, Yoghur,  Meusli, Stol, Brownie, Fruitsalade

Warme gerechten
incl. bereidingsadvies voor het opwarmen 
Roerei met spek 
Quiche

Dranken 
Verse jus
Smoothie

Kerstbrunch Fixen € 30,00 p.p. 

Koude gerechten 
2 mini afbakbroodjes,  Croissan,  Schouderha,  Rauwe ham,  Jonge kaas , Oude kaas , Brie, Eiersalad,   Tonijnsalad,  Jam,   Hagelslag , Roomboter, Yoghur,  Meusli, Stol, Brownie, Fruitsalade

Soep 
Heldere ossenstaartsoep met een groentegarnituur. 

Warme gerechten 
incl. bereidingsadvies voor het opwarmen 
Roerei met spek
Quiche

Dranken 
Verse jus 
Smoothie

Friandises  
Chocolade 
Mini muffins 
Kerstkoekjes 

<< terug




Kerstsalades

Opgemaakte vleessalade € 16,50 p.p. 

Vlees hors-d’oeuvre 
Opgemaakte huzarensalade met o.a. dungesneden vleeswaren, diverse soorten groenten en vers fruit. 
Brood met kruidenboter

Opgemaakte vissalade € 17,75 p.p. 

Vis hors-d’oeuvre 
Opgemaakte zalmsalade met o.a. gerookte zalm, forel en garnalen, diverse soorten groenten en vers fruit. 
Brood met kruidenboter

<< terug




Kindermenu / extra’s / Wijnen

Kindermenu € 16,50 p.p. 

Tomatensoep, Kipschnitzel met groene boontjes, aardappeltjes en een roomsaus en chocoladeverrassing.

Extra’s 

Portie Italiaanse aardappeltjes uit de oven € 3,50 p.p.  
Portie seizoensgroenten € 3,50 p.p.  
Portie stoofpeertjes € 3,50 p.p. 

Wijnen/prosecco 

Witte wijn, fles € 12,50  
Rode wijn, fles € 12,50 
Prosecco. Fles € 17,50  
Kinderdrankje € 2,50 
Wijnpakket 1 fl. wit / 1 fl. rood € 24,50  
Bierpakket met 6 speciaalbieren € 15,00

<< terug




Kerstbuffetten

Kerstbuffet Blitzen € 29,75 p.p. 

Warme gerechten 
U bestelt 3 van onderstaande warme gerechten voor het hele gezelschap: 
– Kipdij omwikkeld met kalkoenspek gevuld met spinazie. 
– Wildstoof van hert, zwijn & haas in een wildsaus geserveerd. 
– Varkenshaas met gerookte spek in een bospaddestoelensaus. 
– Scholrolletjes gevuld met zalm in een dilleroomsaus. 
– Bloemkoolcurry met kikkererwten, puntpaprika & een geurige jasmijnrijst (vegan).

Bijgerechten
Geroosterde aardappeltjes in schil, rode kool met appel, sperziebonen met gebakken ui en stoofperen (koud).

Kerstbuffet Dancer € 34,75 p.p. 

Koude gerechten 
Opgemaakte rundvleessalade met diverse soorten vleeswaren, opgemaakte vissalade met diverse soorten gerookte vis, versgebakken brood, olijventapenade en kruidenboter.

Warme gerechten 
U bestelt 3 van onderstaande warme gerechten voor het hele gezelschap: 
– Kipdij omwikkeld met kalkoenspek gevuld met spinazie. 
– Wildstoof van hert, zwijn & haas in een wildsaus geserveerd. 
– Varkenshaas met gerookte spek in een bospaddestoelensaus. 
– Scholrolletjes gevuld met zalm in een dilleroomsaus. 
– Bloemkoolcurry met kikkererwten, puntpaprika & een geurige jasmijnrijst (vegan).

Bijgerechten
Geroosterde aardappeltjes in schil, rode kool met appel, sperziebonen met gebakken ui en stoofperen (koud).

Friandises 
Chocolade, mini muffins, kerstkoekjes.

Compleet Kerstbuffet Santa Claus € 39,75 p.p.

Koude gerechten 
Gerookte rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten Parmezaanse kaas en rucola, tataki van zalm met geroosterde sesamdressing en zoetzuur van rettich en komkommer, salades met geitenkaas uit de oven met tomatenjam, versgebakken brood, olijventapenade en kruidenboter.

Warme gerechten 
U bestelt 3 van onderstaande warme gerechten voor het hele gezelschap: 
– Kipdij omwikkeld met kalkoenspek gevuld met spinazie. 
– Wildstoof van hert, zwijn & haas in een wildsaus geserveerd. 
– Varkenshaas met gerookte spek in een bospaddestoelensaus. 
– Scholrolletjes gevuld met zalm in een dilleroomsaus. 
– Bloemkoolcurry met kikkererwten, puntpaprika & een geurige jasmijnrijst (vegan).

Bijgerechten
Geroosterde aardappeltjes in schil, rode kool met appel, sperziebonen met gebakken ui en stoofperen (koud).

Dessert  
Kerstproeverij van de chef oa.

Compleet kerstbuffet Christmas € 44,75 p.p. 

Koude gerechten 
Gerookte rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten Parmezaanse kaas en rucola, tataki van zalm met geroosterde sesamdressing en zoetzuur van rettich en komkommer, salades met geitenkaas uit de oven met tomatenjam, versgebakken brood, olijventapenade en kruidenboter.

Soep
Heldere ossenstaartsoep met een groentengarnituur.

Warme gerechten 
U bestelt 3 van onderstaande warme gerechten voor het hele gezelschap: 
– Kipdij omwikkeld met kalkoenspek gevuld met spinazie. 
– Wildstoof van hert, zwijn & haas in een wildsaus geserveerd. 
– Varkenshaas met gerookte spek in een bospaddestoelensaus. 
– Scholrolletjes gevuld met zalm in een dilleroomsaus. 
-Bloemkoolcurry met kikkererwten, puntpaprika & een geurige jasmijnrijst (vegan).

Bijgerechten
Geroosterde aardappeltjes in schil, rode kool met appel, sperziebonen met gebakken ui en stoofperen (koud).

Dessert
Kerstproeverij van de chef oa.

Friandises
Chocolade, mini muffins, kerstkoekjes.

<< terug




Kindermenu

Kindermenu € 16,50 p.p. 

Tomatensoep, Kipschnitzel met groene boontjes, aardappeltjes en een roomsaus en chocoladeverrassing . 

Extra’s 

Portie Italiaanse aardappeltjes uit de oven € 3,50 p.p. 
Portie seizoensgroenten € 3,50 p.p. 
Portie stoofpeertjes € 3,50 p.p. 

Wijnen/prosecco 

Witte wijn, fles € 12,50 
Rode wijn, fles € 12,50 
Prosecco. Fles € 17,50 
Kinderdrankje € 2,50 
Wijnpakket 1 fl. wit / 1 fl. rood € 24,50 
Bierpakket met 6 speciaalbieren € 15,00

<< terug

 




Kerstmenu zelf samen te stellen 

Stel uw Kerstmenu zelf samen door te kiezen uit onderstaande gerechten. Bij de levering zit een boekje met opwarmadvies van de gerechten . Alle gerechten worden per persoon verpakt. 

Bij de borrel

Desembrood met aïoli, tapenade en kruidenboter € 6,00 p.p.  
Charcuterieplank, parmaham, spinata romana, fuet, olijven amandelen, bruschetta € 9,00 p.p. 

Voorgerechten

Visproeverij, gerookte zalm met forelmousse en garnalen, komkommersalade en dille mosterd € 11,00 p.p. 
Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola € 10,00 p.p. 
Gerookte eendenborst met gekonfijte uitjes, salade en walnoten € 10,00 p.p.  
Geitenkaas met tomatenjam, salade en notencrumble € 9,00 p.p. 

Soepen

Romige bospaddestoelensoep met shiitake, oesterzwam en kastanjechampignons € 5,00 p.p. 
Tomatensoep met courgette en basilicum € 5,00 p.p.  
Kreeftensoep met rivierkreeft, venkel en zeekraal € 7,00 p.p. 

Hoofdgerechten

Varkenshaas met bospaddestoelensaus € 17,00 p.p. 
Diamanthaas met pepersaus € 19,00 p.p.  
Malse kippendijen omwikkeld met parmaham en saliejus € 15,00 p.p.  
Boeuff Bourgignon, malse stukjes rundvlees met wortel en ui € 15,00 p.p.  
Zalmfilet in witte wijn-bieslooksaus € 17,00 p.p.  
Biet wellington, gevuld met bieten, ricotta, spinazie en noten € 14,00 p.p.  
Bij de hoofdgerechten serveren wij Italiaanse aardappeltjes uit de oven seizoensgroenten en stoofpeertjes (koud). 

Nagerechten

.Chocolademousse met baileysroom en hazelnoten € 7,00 p.p.  
Cheesecake met rode vruchten en witte chocolade € 7,00 p.p.  
Grand dessert, diverse kleine dessertjes € 10,00 p.p.  
Kaasplank, 5 soorten kaas met notenbrood en vijgenjam € 10,00 p.p. 

Kindermenu € 16,50 p.p. 

Tomatensoep, Kipschnitzel met groene boontjes, aardappeltjes en een roomsaus en chocoladeverrassing.

Extra’s 

Portie Italiaanse aardappeltjes uit de oven € 3,50 p.p. 
Portie seizoensgroenten € 3,50 p.p.  
Portie stoofpeertjes € 3,50 p.p. 

Wijnen/prosecco

Witte wijn, fles € 12,50  
Rode wijn, fles € 12,50  
Prosecco. Fles € 17,50  
Kinderdrankje € 2,50  
Wijnpakket 1 fl. wit / 1 fl. rood € 24,50  
Bierpakket met 6 speciaal bieren € 15,00

<< terug




Kerst-Gourmet

(ook mogelijk om te funduen!) 

Gourmet de Luxe € 16,95 p.p.

(300 gram per persoon) 
Kogelbiefstuk
Westernsteak 
Varkenshaas 
Filetsteak Buffalo 
Kipfilet 
Shoarma 

Gourmet de Luxe Special € 19,95 p.p. 

(450 gram per persoon, minimaal 4 personen,) 
Ossenhaas 
Lamsrack 
Kogelbief
Mini Angus Burger 
Kipfilet 
Varkenshaas 
Shoarma 
Gyros
Ontbijtspek 

Toevoegingen Kerst-Gourmet 

Vlees 
Bloedworst € 1,50 p.p.
Kalfslapjes € 2,25 p.p.
Kalfsbiefstuk € 2,50 p.p.
Angus Burger € 1,75  p.p.
Ei geklopt € 1,25 p.p.
Slavinken € 1,25 p.p.
Ossenhaas € 4,50 p.p.
Lamsrack (stuk) € 4,50 p.p.  
Shoarma/Gyros € 2,50 p.p.

Sausjes € 3,00 p.p.
Per pakket van 3 stuks; Cocktail, BBQ en Knoflook

Groentepakketje € 4,95 p.p.
Tomaatjes, Champignons, Uien, Aardappel krieltjes, Courgette, Paprika, Roereimix

Vis

Scampi’s € 2,50 p.p.
Verse Zalm € 3,50 p.p.

Vega 

Mini hamburgers € 2,50 p.p.
Spiesjes / balletjes € 2,50 p.p.
Kipschijf € 2,50 p.p.
Mini Schnitzel € 2,50 p.p.

Vega Compleet € 13,50 p.p. 

incl. vega pasta salade en 3 sausjes

<< terug




Traditionele Buffetten 

Traditioneel Koude schotel met beenham Buffet “Mergelland” € 22,50 

– Huis gemaakte koude schotel met rundvlees opgemaakt met mooie garnering 
– Diverse rauwkostsalades 
– Gebraden rosbief of coburgerham 
– parmaham met meloen 
– Vis spiegel/plaat met maatjes haring, makreel en gerookte zalm 
– Warme Beenham met champignonroomsaus en/of stroganoffsaus 
– Fruitsalade 
– Pate  
– Coctailsaus en knoflook  
– Broodbuffet met o.a. luxe kleine minibollen 
– Kruidenboter of roomboter 

Italiaans buffet “Toscane” uitgebreid: € 20,50 

– Koude pasta salade met scampi’s en Aglio 
– Italiaanse salades 
– Parma ham met Meloen 
– Vlees spiegel/schaal opgemaakt met diverse Italiaanse vleessoorten / worstsoorten 
– Vitello tonato met kalfsvlees 
– Gerookte zalm gemarineerd met pesto 
– Italiaanse brood soorten 
– Kruiden boter of room boter 
– Lasagne Bolognese 
– Pasta Carbonara of bolognese 

Boerenbuffet “Weideland” € 24,50 

– Diverse mini (party broodjes wit/bruin gesorteerd)
– Aardappel 
– bacon salade met rode ui
– Stroop / ui monegask 
– Diverse soorten paté
– Roomboter
– Belegen kaas
– Komijnen kaas
– Limburgs gebraden gehakt en gehaktballen
– Limburgse Zult
– Zwartbrood / divers
– Divers extra brood (van het huis)
– Gegrilde ham
– Gebakken pastei
– Ardennerham
– Limburgse Schink
– Gehaktballetjes
– Mosterd
– Komkommersalade
– Scampi’s salade
– Diverse soorten toastjes (van het huis)
– Extra kaas limburgse (van het huis) blokjes
– Garnering boers en druiven en aardbeien (van het huis)
– Hamworstje (van het huis) blokjes
– Coctail saus (van het huis)

Spaanse tapas Buffet “Catalonië” € 23,50

Koude tapas 
– Spaanse ham en worst soorten 
– Spaanse salade Queso
– Gemarineerde olijven 
– Manchego (schapenkaas) in knoflookolie met ansjovis en kruiden 
– Spiesjes mozzarella en sud ’n sol tomaten 
– Spaans brood 1 geheel om zelf te snijden 
– Huisgemaakte kruidenboter 
– Olijventapenade en tomanten tapenade 
– Aïoli, (knoflook mayonaise) 

Warme tapas 
– Gebakken gehaktballetjes, medium gekruid in Huisgemaakte tomaten- paprikasaus 
– Spaanse kippendijtjes gegrild 
– Gebakken gamba’s in knoflookolie 
– Champignons met knoflook en oregano en Spaanse specerijen 
– Pollo de Jerez, malse kipfilet met een saus van sherry 
– Spaans mediterrane gratin

<< terug